Openingstijden maandag t/m vrijdag van 09:00 uur - 17:00 uur
Bel ons 085 2500234
Email ons Info@jersvastgoed.nl

Werkwijze woning verkopen

Laat Jers Vastgoed uw huis verkopen, wij zetten uw woning in de markt met een inzetprijs(vanaf prijs), deze inzetprijs ligt een stuk lager dan de oorspronkelijke vraagprijs. Hiermee bereiken wij dat een grotere groep potentiële kopers geïnteresseerd raakt in uw woning en zal men eerder een bod uitbrengen. Omdat uw woning in een lagere prijsklasse valt, zal deze extra opvallen. Uw woning wordt hierdoor sneller en door een grotere groep gevonden op de diverse bekende huizensites.

Door onze unieke verkoopmethode, weten wij 40% van de woningen binnen 3 maanden te verkopen. En wel voor de hoogst mogelijke prijs.

Wilt u uw huis verkopen voor de beste prijs dan is Jers Vastgoed een uitstekende keuze. Ons team van vastgoedadviseurs heeft veel ervaring in het verkopen van verschillende soorten woningen in diverse prijsklassen. Geniet van de vele voordelen die Jers Vastgoed u kan bieden.

Wij werken met een uitgebreid dienstenpakket wat bij uw woning én bij u past.

Jers Vastgoed heeft een proactieve houding, wij zijn het etalage tijdperk ruim voorbij en zijn óók buiten kantooruren bereikbaar. Wanneer een huis te koop wordt aangeboden stellen we voor ieder te verkopen woning een apart marketingplan op, want iedere woning verdient een andere aanpak.

Hier kunt u een afspraak maken Jers Vastgoed.